•  

    Suport telefonic

    (+40) 741-593-692

  •  

    Disponibilitate

    Luni - Vineri 08.00 - 16.00

Recrutarea - acte necesare

Pasii de urmat pentru a obtine o oferta de munca si in final un proiect, din partea companiei Buaria:

 

1. Inscriere candidat / Aplicare CV

Va puteti inscrie (upload CV) pe aceasta platforma sau puteti trimite CV-ul dumneavoastra pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu specificatia pentru care din posturile noastre optati, in urma vizualizarii lor in sectiunea - Locuri de munca. In cazul in care nu gasiti niciun job potrivit pentru dvs in aceasta sectiune, ne puteti trimite CV-ul dvs, care va fi inregistrat in baza noastra de date pentru obtinerea ulterioara a unui job, atunci cand vor fi disponibile in locuri de munca pentru profilul dumneavoastra.

2. Interviul de selectie

In urma primirii CV-ului dumneavoastra, veti fi contactat prin email sau telefonic de catre un consultant din cadrul companiei noastre si veti discuta detalii, conditii indeplinite, oferta de munca, etc. In functie de necesitatea vorbirii limbii engleze la jobul pentru care s-a optat, vom avea o testare linvistica telefonica.  

In cazul in care nu aveti un CV, si nu aveti posibilitatea de a va crea unul, veti fi ajutat telefonic de catre un consultant din cadrul companiei Buaria, in vederea conceperii unui CV. Dumneavoastra trebuie doar sa furnizati datele personale si informatiile necesare pentru CV, cum ar fi:

datele de angajare, companiile angajatoare, responsabilitatile jobului.

3. Aplicare pentru job

In urma interviului, in cazul in care candidatul indeplineste conditiile profilului cautat de angajatori, si oferta se potriveste asteptarilor candidatului, noi trimitem CV-ul dumneavoastra spre analiza catre angajatori.

4. Interviul cu angajatorul 

In functie de jobul ales, daca CV-ul dumneavoastra este acceptat, in unele cazuri se va tine un interviu direct cu angajatorul, interviu telefonic. sau pe skype.

5. Dosarul candidatului

Intocmirea dosarului reprezinta un serviciu GRATUIT, pentru acesta NU se percepe niciun fel de comision.

 

A. In urma interviului veti prezenta, in functie de necesitate, urmatoarele fotocopii ale documentelor:

- copie buletin

- copie diploma de studii

- cazier judiciar

- adeverinta medicala – apt de munca

- dovada de la pasapoarte ca nu aveti interdictie de a parasi tara

- dovada de la primarie/asistenta sociala - ca aveti cu cine sa lasati copiii minori, daca aveti copii minori 


B. Ulterior dupa aceptarea angajatorului pentru unul din joburi, dosarul se va completa cu alte acte necesare in functie de postul oferit si tara.

De exemplu, in cazul optarii pentru un job in Olanda, daca detineti aceste acte, poate fi nevoie de:

- copie permis de conducere

- copie BSN

- copie VCA

- copie autorizatii sudura – valabile si semnate periodic la 6 luni

- copie certificat flanse

 

C. In cazul in care se opteaza pentru un job in UK, ar putea fi nevoie de:

- copie pasaport

- copie extras de cont – ca o dovada de adresa pentru DBS

- copie DBS

- referinte actuale din partea angajatorilor recenti

- dovada settlement UK

 

D. In functie de legislatia tarii in care va relocati, poate fi nevoie de:

- Vaccin anti Covid 19

- Test PCR negativ Covid 19

 

E. Documentele necesare unei colaborari legale intre candidati si compania Buaria, sunt trimise candidatului si trebuie returnate completate si semnate, in urma acceptarii ofertei de munca. Acestea sunt:

a. contract de mediere – acesta include si oferta ferma din partea angajatorului

b. declaratii + note de informare Buaria

c. contract de angajare in limba engleza si tradus in limba romana

d. anexa 1 la contractul de angajare

6. Parasirea tarii / relocarea

Dupa intregirea dosarului candidatului, si primirea tuturor informatiilor de cazare din partea angajatorului, candidatul se poate pregati pentru relocare. Acest aspect va fi notificat din partea companiei Buaria catre organele de control, cu cel putin 5 zile lucratoare inaintea relocarii. De cele mai multe ori, transportul catre tara de destinatie nu este asigurat, iar unii angajatori deconteaza transportul catre tara de destinatie, dupa o perioada de munca, ceea ce inseamna ca, responsabili pentru transport si relocare sunt in mod direct candidatii.

La vama, candidatul trebuie sa aiba asupra lui si sa poata prezenta organelor de control: carte de identitate, contract de munca, dupa caz test PCR negativ in limba engleza.

7. Inceperea unui proiect

Echipa Buaria pastreaza legatura cu toti candidatii care doresc acest lucru, ne informam despre respectarea tuturor conditiilor, din partea angajatorilor si din partea candidatilor de asemenea.

 

STRATEGIA NOASTRA DE EVIDENTIERE

Profesionalismul si operativitatea serviciilor furnizate de catre echipa noastra va pot oferi, in cel mai scurt timp, un contract de munca in strainatate in concordanta cu aspiratiile si pregatirea dumneavoastra profesionala. Daca esti specialist intr-un domeniu, noi iti putem intermedia un loc de munca. Totul legal, rapid, fara efort!