•  

    Suport telefonic

    (+40) 741-593-692

  •  

    Disponibilitate

    Luni - Vineri 08.00 - 16.00

Acte necesare candidati

1. Inscriere / Aplicare
2. Puteti trimite un CV pe adresa   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu specificatia pentru care din posturile noastre optati dupa ce veti consulta sectiunea Locuri de munca. In cazul in care nu gasiti nici un job potrivit pentru dvs in aceasta sectiune , ne puteti trimiteti Cv dvs care va fi inregistrat in baza noastra de date pentru obtinerea ulterioara a unui job.
3. Interviu – Dupa ce primim Cv -ul dvs veti fi contactat prin email sau telefonic de catre un consultant din cadrul companiei noastre si veti fi programat la un interviu . Va trebui sa confirmati ora si data interviului sau sa solicitati o reprogramare in cazul in care nu va puteti prezenta. Va recomandam sa verificati adresa de email zilnic cel putin pentru ca in general comunicarea se va face pe email.
4. Se vor efectua testari ,de limba si de aptitudini in functie de jobul pentru care s-a optat!
 
5.Dosar – La interviu va veti prezenta cu dosarul personal care pentru inceput va contine:

- Cv limba engleza/germana sau romana
- Copie pasaport/ Copie CI
- Diploma de studii
Ulterior dupa aceptarea angajatorului pentru unul din joburi , dosarul se va completa cu alte acte necesare in functie de postul oferit si tara .
 
6. Contract de mediere - Candidatului i se va pune la dispozitie oferta ferma a angajatorului . Dupa citirea si acceptarea ofertei  va semna contractul de mediere/consultanta  cu agentia noastra.
7. Interviul cu angajatorul - In functie de jobul ales , in unele cazuri se va tine un interviu direct cu angajatorul , interviu telefonic. sau pe skype.
8. Contract de munca – Pentru toate joburile   mediate (nu intermediate) ,asiguram incheierea contractului individual de munca si/ in limba romana .
9. Plecare – Dupa prezentarea si semnarea unei scrisori de oferta de angajare  se va realiza plecarea catre viitorului loc de munca. In general transportul este asigurat de angajator(pentru Marea Britanie,pentru Germania si Olanda-candidatii sunt responsabili pentru plata transportului ), iar agentia noastra va poate ajuta  sau sfatui sa gasiti oferte si itinerariul spre tara de destinatie(locul de angajare)
 
Recrutare si selectie de personal - Dispunem de o baza de date dezvoltata in permanenta pentru a fi in concordanta cu necesitatile clientilor nostri

Strategia noastra de Evidentiere

Profesionalismul si operativitatea serviciilor furnizate de catre echipa noastra va pot oferi, in cel mai scurt timp, un contract de munca in strainatate in concordanta cu aspiratiile si pregatirea dumneavoastra profesionala. Daca esti specialist intr-un domeniu, noi iti putem intermedia un loc de munca. Totul legal, rapid, fara efort!

 

Siguranta locului de munca

 

Seriozitate in tot ce facem

 

Deschisi pentru orice informatie

 

Calitate si Profesionalism